Főoldal Íróműhely ajándéklap Íróműhely ajándéklap

Íróműhely ajándéklap

Admin: MGY

Ajándékozz szeretteidnek, barátaidnak Íróműhely kurzust.

Lepd meg egy valóban kreatív ajándékkal!

Lehet, hogy szeret írni, szeretne írni tanulni, vagy épp már gondolkodott is azon, hogy jelentkezne, de valamiért még nem szedte össze a bátorságát, hogy belevágjon… Az is lehet, csak nem bízik magában, pedig te olvastad az írásait… és bátorítottad is.

Akkor máris jöhet a meg-le-pe-tés!

Hogyan tudod meglepni?

Három kurzus közül választhatsz, az egyik a ⇒ Novellaírás kurzus,  a másik a ⇒ Regényírás lépésről lépésre , a harmadik a ⇒ Regényírás-mesterkurzus.  A kurzus nevére kattintva olvashatod a részleteket.

Ha választottál, jelezd, vagy az [email protected] email címre írva, vagy telefonon: 20 462 9029

Ha megbeszéltünk minden részletet, küldünk egy Ajándéklapot, amelyen szerepel a megajándékozott neve (ezt meg kell majd adnod),  a kurzus neve, a kurzusvezető aláírása, és az az időintervallum (általában 6 hónap), amely időszak alatt a megajándékozott bármikor *elkezdheti a  kurzust, tehát nem kell azonnal nekilátnia.

Az Ajándéklapot e-mailben, mellékletben küldjük el.  Ez szabadon kiprintelhető. Sima A4 lapon is jól mutat. De bármely kinyomtatható lapon is.  Szerepel rajta minden adat és az ajándéklap száma is.

Amikor a  megajándékozott elkezdené a kurzust, nincs más dolga, mint hogy írjon egy sima e-mailt…, és máris  indulhat a kurzus. Hiszen ez egy személyre szabott kurzus.

Í®j örömmel!
Ajándékozz örömmel!

Elérhetőségünk: [email protected], vagy kattints ide ⇒ Ajándéklap. 
Telefonszám: 20 462 9029 

Népszerű kurzusok: kreatív írás ♦ regényírás ♦ újságírás

 

Ez is érdekelhet