Pályázatfelkészítő műhelymunka

Népszerű kurzusok   Kreatív írás   Regényírás   Cselekményírás  Magazin-újságírás

Írj és nyerj…

Az iromuhely.com egyik legnépszerűbb rovata a folyamatosan frissülő Irodalmi pályázatok. Nemcsak a kurzusok résztvevői, de a honlap látogatói körében is.

Nem is csoda, hiszen ki ne szeretné magát megmérettetni, ki ne szeretne a legjobbak között végezni, vagy még inkább nyerni? És író-alkotó emberként egy antológiában vagy irodalmi honlapon viszontlátni az írásait, novelláit… Felemelő érzés.

Még az is, ha „csak” a továbbjutás sikerül az első/második fordulóba – mert bátorítás és megerősítés: jó úton jársz, hiszen az írásoddal érdemben, elismerően foglalkozott egy szakmai zsűri.


“Azért írok most Önnek, mert a Könnycsepptörénet c. írásomat elküldtem a Radír pályázatra, és beválogatták abba az ötven írásba, amely november végén egy antológiában megjelenik.Én nagyon örülök neki, és meg szeretném köszönni, hogy bátorított az írásra.” / Bálint Erika 


Szeretnénk még jobban támogatni a pályázni vágyókat.
Ezért az Íróműhely most új kurzust indít.

Kinek ajánljuk a pályázatfelkészítőt?

♦ Azoknak, akik még kissé bátortalanok. Akik szeretnék…, de nincs elég önbizalmuk. A pályázat-felkészítő műhelymunka számukra kockázatok és mellékhatások nélkül 🙂 nyújt útmutatást és önbizalom-serkentő szakmai támogatást.

♦ Azoknak is, akik már kacérkodnak valamely irodalmi pályázatokkal, ki is választották a beküldendő novellákat, pályaműveket, de szeretnék tudni, hogy tartalmilag, formailag és stilisztikailag megfelelnek-e a kiírásnak. És azt is szeretnék tudni, hogyan növelhetik az esélyüket a sikeres szereplésre.

♦ Azoknak is, akik magabiztosan gondolkodnak és írnak, de szeretnék a maximumot kihozni az írásaikból, hogy mind nagyobb eséllyel szálljanak be az irodalmi-ringbe…


“Megjelent a történetem a 100 szó Budapestről című antológiában. Nagyon boldog vagyok. Köszönöm, hogy segített.” / K. Éva

“… A zongorista című novellám az év tavaszán elnyerte a Magyar Irodalmi Ház: Születés című novellaíró pályázatának első helyezését. Köszönöm!…” / Sz. R. Csilla


Hogyan segít a kurzus?

  • Jelentkezéskor küldd el a pályázatra szánt írásodat-írásaidat /mesédet, novelládat/. És megnézzük, alapvetően érett-e már az írásod arra, hogy elküld valamely pályázatra…
    Ez nem kerül semmibe.
  • Az írásaid terjedelme ne haladja meg a 30 000 karaktert. (A pályázatok általában és maximum ekkora összterjedelmű pályaműveket fogadnak be.) Egy A/4-es oldal cca. 3000 karakter, szóközökkel együtt. Vagyis maximum 10 oldalnyi terjedelmű novelládat (novelláidat) vesszük közösen szemügyre.  Ha rövidebbek az írásaid maximum három novellát küldhetsz.
  • Az írásodat tartalmi, szerkezeti, stilisztikai szempontok szerint elemezzük – ezen szempontok alapján teszünk javaslatot a módosításokra és korrekciókra. Természetesen a korrekcióidat, változtatásaidat is elküldheted, és azt is megbeszéljük – tehát ez egy többfordulós közös munka.
  • Amennyiben tudod már, mely pályázatra szánod az írásaidat, úgy azt is ellenőrizzük közösen, hogy megfelel-e a kiírási és beküldési szempontoknak, követelményeknek.

Jelentkezés

Képzés jellege: egyéni, online, email – részletes útmutatással és egyénre szabott értékeléssel, javaslatokkal
Kezdete: folyamatos
Az online pályázatfelkészítő ára: 19.900 Ft   
Kurzusvezető: dr Mezővári Gyula, 20 462 9029 / [email protected]

 


Ha részt kívánsz venni a Pályázatfelkészítő kurzuson, itt jelezheted szándékodat, és itt regisztrálhatsz előzetesen. A jelentkezést követően megírjuk a további teendőket és részleteket.

 

Népszerű kurzusok   Kreatív írás   Regényírás   Cselekményírás  Magazin-újságírás